Hava Durumu

Aslıhan Doğan Turan: Arda'yla 4. çocuğa kadar ara vermeden devam edeceğiz

Aslıhan Doğan Turan, bir dergiye verdiği röpörtajda eşi Arda Turan ve Berkay Şahin'in kavgası hakkında, "Saf, aldatılan ve bunlara susan kadın konumunu düştüm. Arda'ya güvenmeseydim bu evlilik olmazdı" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2019 09:54
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2019 09:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aslıhan Doğan Turan: Arda'yla 4. çocuğa kadar ara vermeden devam edeceğiz

Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan, eşinin kavgası ve evliliği hakkında ilk kez Şamdan Plus dergisine konuştu. Berkay Şahin ve Arda Turan arasında yaşanan kavgayla alakalı konuşan Turan, "Arda'ya güvenmeseydim evlenmezdim" dedi.

"SAF VE ALDATILAN KADIN KONUMUNA DÜŞÜRÜLDÜM"

Anne olduktan sonra ve eşinin kavgasıyla alakalı ilk kez konuşan Aslıhan Doğan Turan şunları söyledi: "Saf, aldatılan ve bunlara susan kadın konumuna düşürüldüm ama böyle şeyler yok. Arda'ya güvenmeseydim ya da Arda bana güvenmeseydi bu evlilik hiçbir zaman gerçekleşmezdi. İnsanların 'Arda çapkın, Arda şunu yaptı, bunu yaptı' demeleri beni ilgilendirmiyor. Ben kocamın neyi yapıp neyi yapmadığını herkesten iyi biliyorum.

"BİZ BİR ARADA TUTAN AŞK VE TUTKU"

Bizi evliliğe götüren, evliliğimizi bozamayan ve evlilik öncesinde de ayrılmalarımıza rağmen tekrar bir araya getiren şey aşktır. Üstüne basa basa söylemek istiyorum, bizi bir arada tutan şey karşılıklı aşk ve tutkudur.

"4'ÜNCÜ ÇOCUĞA KADAR ARA VERMEDEN YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZ"

Biz evlenmeden önce Arda derdi ki "Bir gün bir oğlumuz olursa, ben Allah'a söz verdim ve Hz. Hamza'dan dolayı adını Hamza koyacağım. Arda ile ilk çıkmaya başladık ve Arda'ya dedim ki "Ben 4-5 çocuk istiyorum." O da "O zaman benim çok çalışmam lazım" dedi. Hamza'yı kucağımıza aldık, şu an çok sabırsız bir şekilde 2. 3. ve Allah nasip ederse 4. çocuğu hiç ara vermeden yapmayı düşünüyoruz. Arda'nın eli çok açıktır. Allah bozmasın güzel bir kazancı var. Ben eşiyim, yani bana hediye almasından daha doğal ne olabilir ki?"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.