Hava Durumu

Aslında herkesi kandırmış!

17.2 milyon Instagram takipçisi olan Sommer Ray'dan bir süredir ortadan kaybolduğu açıklanmış, genç kadının kaybolduğu söylentileri sosyal medyada çokça konuşulmuştu. Olayın aslı sonradan ortaya çıktı

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2017 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2017 10:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aslında herkesi kandırmış!


1996 doğumlu olan Sommer Ray, 1.70 metre boyunda ve 55 kg. Fitness mankenliği yapan Ray, Instagram hesabından pek çok fotoğraf paylaşıyor. Kısa sürede bir fenomene dönüşen hesabın 17.2 milyonu aşan bir takipçisi var.

Bu hesabından aylık 20 bin dolara yakın gelir elde eden Sommer Ray'in menajeri geçtiğimiz dönemde hayranlarını üzmüştü. Sommer Ray'i menajeri sosyal medyadan yayınladığı mesajda, güzel yıldızın asistanı ile birlikte sınır bölgesine fotoğraf çekimine gittiğini ve...

1 gündür ne kendisinden ne de asistanından haber alamadıklarını yazmıştı. Kadının ortadan kaybolmasının ardından sosyal medyada #prayforsommerray (Sommer Ray için dua edin) başlığı açıklmıştı.


Tüm belirsizlik ise Sommer Ray'in snapchat hesabından iyi olduklarını bildiren videosu ile ortadan kalktı. Hayranları bu durumun bir reklam kampanyası olduğundan şüpheleniyorlar. Tüm bu olanlara karşın genç kadının ilgi çekmek için kayıp numarası yaptığı iddia ediliyor.

Birçok magazin sitesi ise genç kadının menajerlerinin aklına uyarak kayıp numarası yaptığını yazdı. Sommer Ray, çoğu yarı çıplak kalça pozlarından oluşan fotoğrafları başına 26 bin 275 dolar (95 bin 215 lira) kazanıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.