Hava Durumu

Astsubaydan Atatürk'le ilgili iğrenç paylaşım! Görevden uzaklaştırıldı

Kars Arpaçay Doğruyol Jandarma Karakol Komutanlığı'nda görev yapan Rafi Ceran isimli bir astsubay Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk için "Büyük İngiliz projesi" dedi. Ceran kendisiyle tartışanlara Atatürk'ü Koruma Kanunu kaldırıldıktan sonra tartışabileceğini söyledi. Bir süre sonra Astsubay Ceran'ın görevden uzaklaştırıldığı açıklandı.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2020 21:43
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2020 21:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Astsubaydan Atatürk'le ilgili iğrenç paylaşım! Görevden uzaklaştırıldı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'le ilgili Kars'tan herkesi üzen bir haber geldi. Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu büyük Türk Ordusu'nda görev yapan ve devletten maaş alan bir astsubay Atatürk için "Büyük İngiliz projesi" dedi.

Sosyal medya sitesi Facebook üzerinden yayın yapan ve köy enstitüleri ile genç cumhuriyet dönemini ilgilendiren paylaşımlarda bulunan Ankara Hasanoğlu Köy Enstitüsü'nün paylaşımlarına yorum yapan Ceran'ın kendisiyle tartışanlara Atatürk'ü Koruma Kanunu kaldırıldıktan sonra tartışabileceğini söylediği görüldü.

BAKANLIĞI GÖREVE ÇAĞIRDILAR

Rafi Ceran'ın profilinde ana muhalefet partisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti lideri Meral Akşener'e de hakaret içeren paylaşımlarda bulunduğu görüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.