Hava Durumu

Asya bebekten haber var

Taksim’de 19 Mart’ta yaşanan terör saldırısında sol gözünü kaybeden 2.5 yaşındaki Asya’ya önümüzdeki günlerde protez yapılacağı öğrenildi

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2016 09:45
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2016 09:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Asya bebekten haber var
İstanbul Taksim'de 19 Mart'ta yaşanan terör saldırısının simgesi olan 2.5 yaşındaki Asya, hayata yeniden gülümsüyor. Saldırıda sol gözünü kaybeden Asya'nın sol gözüne önümüzdeki günlerde protez yapılacak. Adana'dan İstanbul'a gezmeye gelmişlerdi. DAEŞ terörüne 19 Mart'ta Taksim'de yakalandılar. Canlı bomba kendini patlattığında ortalık ateş topuna döndü. 5 kişi hayatını kaybetti, 39 kişi de yaralandı. Ve saldırı noktasındaki ilk görüntülerde bir çocuk arabası dikkat çekmişti. O çocuk arabası 2.5 yaşındaki Asya'ya aitti. O bombalı saldırıya babasının kucağında yakalanmıştı.

TAKSİM SALDIRININ SİMGESİ OLDU

Asya bebek. Saldırının ardından beyin ameliyatı geçirdi. Günlerce yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edildi. Sol gözünü kaybetti. Saldırıda baba Turgut, anneÇilem ve 7 yaşındaki abla Elçin de yaralanmıştı. Asya'nın gözüne önümüzdeki günlerde protez yapılacak.

Bir bankada çalışan baba Turgut Başaran, sevgi ve şefkatin kendilerini aile içinde güçlü kıldığını söyleyerek "Asya'yı da diğer çocuğumuz Elçin'in de bu olaydan en az zararla atlatmalarında sevgimiz ve şefkatimiz etkili oldu. Şimdi sevgi ve şefkatle sarılma zamanı" dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.