Hava Durumu

Atalay Filiz'i yakalatanlar ilk ödülü aldı

İzmir'in Menderes İlçesi'nde bir minibüste seri katil Atalay Filiz’in yakalanmasında büyük rol oynayan iki şoför ile muavin ve pasta ustası bir yolcu, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından ödüllendirildi.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2016 15:44
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2016 15:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Atalay Filiz'i yakalatanlar ilk ödülü aldı
İstanbul Tuzla'da 27 Mayıs günü tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı'yı, 2013 yılında da Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan'ın TÜBİTAK'ta çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan ile Rus sevgilisi Elena Radchikova'yı Ankara'da öldürdüğü iddiasıyla aranan Atalay Filiz'in, İzmir'in Menderes İlçesi'nde minibüste yolculuk ederken yakalanmıştı.

Filiz’in yakalanmasına katkı sağlayanlar ise ödüllendirildi. İlk dolmuşa bindiği anda Atalay Filiz’i fark edip polise bildiren minibüs şoförü Mustafa Berber'e, oğlu ve muavini Özgür Berber'e, pasta ustası yolcusu Taha Gürses'e ve bindiği ikinci minibüsün şoförü Kenan Aka'ya İzmir Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde, Başkan Zekeriya Mutlu tarafından birer Cumhuriyet altını verildi.

“ESNAF VE SANATKARLAR POLİSTİR, JANDARMADIR”

İzmir esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, "Minibüsçüler Odası üyelerinden Mustafa Berber ve yanında bulunan Pazar günleri yardımcı olan muavinlik yapan oğlu Özgür Berber ve aynı zamanda sabahın erken saatinde işine gitmek için Ürkmez’den Menderes’e giden pasta ustası Taha Gürses ve diğer şoför arkadaşımız Kenan Aka bu olayın aydınlanmasına katkı vermişlerdir. Esnaf sadece mal ve hizmetini satıp, karşılığında parasını alıp cebine koyup evine giden insan değildir. Esnaf ve sanatkarlar polistir, jandarmadır. Menderes karakolunda astsubay değiliz, emniyet müdürlüğünde polis değiliz ama biz toplumun refahı için bulunduğumuz bölgede yaşayan insanlar için çalışıyoruz. Bu duyarlı davranışlarından dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Biz esnafları, tüm Türkiye’de aranan bir katil zanlısının esnaf arkadaşlarımız sayesinde yakalanması bizi gururlandırdı’’ dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.