Hava Durumu

Atanamayan kadın öğretmen başörtüsü çalarken yakalandı

Samsun'da bir mağazadan değeri 595 lira olan 5 başörtüsü çalarken güvenlik görevlisince suçustü yakalanan atanamayan öğretmen, 34 yaşındaki Hatice E.R., polise teslim edildi.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2017 16:59
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2017 16:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Atanamayan kadın öğretmen başörtüsü çalarken yakalandı

Samsun'da bir mağazadan değeri 595 lira olan 5 başörtüsü çalarken güvenlik görevlisince suçustü yakalanan atanamayan öğretmen, gözaltına alındı.

5 BAŞÖRTÜSÜ ÇALDI

Olay dün Canik İlçesi, Yeni Mahalle'de meydana geldi. İddiaya göre Türkçe öğretmeni olan ancak atanamayan Hatice E.R., bir AVM'deki mağazaya müşteri gibi girdi. Şüpheli, işyerinin güvenlik görevlisinin yanında değeri 595 lira olan 5 başörtüsü alıp denemek bahanesiyle kabine girdi. Kabinde üzerlerindeki manyetik güvenlik alarmlarını kestiği başörtüleri çantasına atıp çıktı.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ ŞÜPHELENDİ

Güvenlik görevlisi kadının eli boş çıktığını görüp şüphe üzerine kabini kontrol ettiğinde, yerde manyetik alarmları gördü. Daha sonra hızla mağazadan çıkan kadını yakalayıp polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, çantasında 5 başörtüsü bulduğu kadını kelepçeleyip gözaltına aldı. Başörtüler işyeri çalışanlarına teslim edilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.