Hava Durumu

Atanasov Bursa'da

18 yaşındaki Makedon ön libero dün sabah saatlerinde Büyükşehir Belediye Stadı'na yakın bir otele geldi. Öğleden sonra Bursaspor İdari Menajeri Hüseyin Gedik ile buluşan Jani Atanasov, akşamüzeri ise İbrahim Yazıcı Tesisleri'ne geçti.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2018 08:19
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2018 08:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Atanasov Bursa'da

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

İSKENDER İLE TANIŞTI

Bursaspor 2018-2019 futbol sezonu öncesi ilk transfer hamlesini gerçekleştirdi. Yeşil Beyazlılar Makedonya 1. Lig takımlarından Akademija Pandev takımında forma giyen orta saha oyuncusu Jani Atanasov'u dün Bursa'ya getirdi. Sabah saatlerinde Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'na yakın bir otele yerleşen 18 yaşındaki ön libero, sosyal medya hesabından da takipçilerine stadın fotoğrafını paylaşarak "günaydın" mesajı yayınladı. 2 menajeriyle birlikte Bursa'ya gelen Atanasov, öğle saatlerinde Bursaspor İdari Menajeri Hüseyin Gedik ile buluştu . İlk olarak Büyükşehir Belediye Stadı'nı kendi isteğiyle gezen Makedon futbolcu, ardından Botanik Park'ta Bursa iskenderiyle ilk kez tanışırken, akşamüzeri de İbrahim Yazıcı Tesisleri'ne geçerek yönetimle transferini görüştü.

TESİS VE STADA BAYILDI

Piyasa değeri 600 bin Euro olan Jani Atanasov için Bursaspor, ilk olarak bonservis konusunu halletti. Yeşil Beyazlıların 18 yaşındaki ön liberonun kulübü Akademija Pandev'e bonservis bedeli ödemeyecek. Bursaspor Makedon ekibine sadece yetişme bedeli ödeyerek bu işi bitirecek. Timsah, dün Büyükşehir Belediye Stadı ile İbrahim Yazıcı Tesisleri'ni gezen ve kulübün olanaklarına hayran kalan Atanasov ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Yeşil Beyazlıların Makedon futbolcuyla 4 yıllık prensip anlaşmasına vardığı öğrenilirken, resmi açıklamanın bugün ya da yarın yapılacağı bildirildi. Mustafa Er'in keşfettiği ve Bursaspor'a kazandırdığı bildirilen Atanasov'un ayrıca 2013 yılında Akademija Pandev'e katılmadan önce 2 sezon İtalya'nın dev kulübü Inter'in altyapısında forma giydiği de öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.