Hava Durumu

Atatürk Havalimanı hava trafiğine açıldı

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda canlı bomba saldırısının ardından önce saat 20.00’ye kadar sefer yapılmayacağı duyuruldu. Başbakan Binali Yıldırım saat 03:00 itibarıyla havalimanının uçuşlara açıldığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2016 00:30
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2016 00:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Atatürk Havalimanı hava trafiğine açıldı
Türk Hava Yolları (THY), Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör saldırısının ardından tüm uçuşların saat 20.00'ye kadar durdurulduğunu açıklamıştı.

ABD Federal Havacılık Dairesi (FAA), İstanbul’dan kalkan ya da İstanbul’a giden tüm ABD uçuşlarının iptal edildiğini duyurdu.

NOTAM olarak adlandırılan Notice To Air Man – Havacılara Bilgi Notu’nda bu bilgi tüm dünya ile paylaşıldı. Güvenlik önlemlerinin alınması ve arkasından terminal binasının işleyişinin sağlanması sonrasında uçuşların tekrar başlatılması planlanıyor.

THY TARAFINDAN BU AÇIKLAMA YAPILMIŞTI

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı nedeniyle yarın saat 08.00'e kadar seferlerin yapılmayacağını bildirdi.

THY Basın Müşaviri Üstün, twitter'dan yaptığı açıklamada, "28 Haziran 2016 tarihinde Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen elim vaka sonrasında, yetkililerimiz olay yerindeki yolcularımıza her türlü desteği vermektedir. Uçuşlarımız 29 Haziran 2016 sabahı saat 08.00'e kadar durdurulmuştur. Uçuşlarınızla ilgili son bilgileri, web sitemizden vesosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz." ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.