Hava Durumu

Atatürk Havalimanı'nda akıl almaz kaza

Atatürk Havalimanı'nda Engin Özpınar isimli bir sürücünün kullandığı cip, 3 metrelik boşluğa düştü. Kazada ölen ya da yaralanan olmadı.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2017 15:23
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2017 15:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Atatürk Havalimanı'nda akıl almaz kaza

Atatürk Havalimanı'nda Engin Özpınar'ın kullandığı 16 BKC 21 plakalı cip manevra yaparken, demir bariyerleri kırarak 3 metre yükseklikten aşağıya düştü. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nin karşısındaki katlı otoparkın dış bölümünde öğlen saatlerinde yaşanan olayda Engin Özpınar'ın kullandığı 16 BKC 21 plakalı cip turnikelerden çıkış yapamayınca görevliler tarafından bir noktada beklemesi için yönlendirildi. Bu sırada bulunduğu otoparkın dış tarafındaki araçlardan kurtulmak için geri geri manevra yapan araç demir korkulukları kırarak yaklaşık 3 metrelik boşluğa düştü. Maddi hasarın meydana geldiği kazayı şoför Engin Özpınar şans eseri yara almadan atlattı.

Kazadan şans eseri yaralanmadan kurtulan Özpınar, " İyiyim, bir an oldu. Araba kaydı. Yolcu uğurladım. Çıkacaktım, sariyer açılmadı.Telefonla kulübeye gel dediler. Arabalardan kurtarayım derken kaza oldu" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.