Hava Durumu

Atıcılar 3'te büyük çalışma

Yaklaşık 20 gün su sisteminin bozulmasıyla adeta patates tarlasına dönen saha dün arızanın giderilmesiyle yeniden sulanmaya başladı. Ayrıca belediye ekipleri sahaya gelerek yeni sistem kurmak için çalışmalara start verdi.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2018 08:30
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2018 08:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Atıcılar 3'te büyük çalışma

HABER I Tolga ÖZTAŞ

SU SİSTEMİ DÜN DÜZELDİ

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek Zaferspor ile Gülbahçespor'un 23 Eylül'de başlayacak ligde kullanacağı Atıcılar-3 Sahası oldukça sıkıntılı günler geçiriyor. Yaklaşık 20 gün önce sulama sisteminin arızalanması nedeniyle çim saha tam 20 gün sulanamadı ve çimler yandı. Oldukça karmaşık bir sulama sistemi olan ve hemen çözülemeyen sorun nedeniyle saha futbol oynamaya elverişsiz bir duruma geldi. Adeta patates tarlasına dönen Atıcılar-3'teki sorun ise dün halledildi. Tesislerdeki görevliler hemen saha için çalışmaya başlarken, olaya belediye de el attı.

SORUN YAŞANMAYACAK

İlk olarak Atıcılar-3 Sahası'nın sulama sisteminde değişikliğe gidiliyor. Sahaya gelen dozer kazı çalışmalarına başladı ve yeni sistem için start verildi. Artık Atıcılar-3 Sahası'na alttan yeni sulama sistemi ve drenaj sistemi yapılacak. Yeni sistemin oturmasının ardından sahada herhangi bir sorun kalmayacak. Bursa Hakimiyet'in elde ettiği bilgilere göre de 23 Eylül'de Zaferspor-Küçükyalı Yelkenspor maçına kadar Atıcılar-3 Sahası'nda herhangi bir sorun kalmayacak. Stadı kullanacak bir diğer takım Gülbahçespor da 30 Eylül'deki İzmirspor maçını burada oynayabilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.