Hava Durumu

Atık kağıt toplayan gençle zabıta arasında tartışma kamerada

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesi şehir merkezinde çek çek adı verilen araçlarla çöp ve hurda toplama iş yapan kişilere yönelik olarak uygulama ve denetim yapan zabıta ekipleri, kontrol noktası oluşturarak bu noktalardan geçen hurdacıların topladıkları malzemelere ve araçlara el koydu. Bu esnada yaşanan bir kavga ise cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2018 15:43
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2018 15:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Atık kağıt toplayan gençle zabıta arasında tartışma kamerada

Vatandaşlardan gelen şikayetleri dikkate alan zabıta ekipleri şehir merkezindeki trafik akışını sekteye uğratan, kaldırımları kullanmaları nedeniyle yayaları tehlikeye atan hurdacılara yönelik denetim yaptı. Bu denetimlerin birinde Silahtarağa Mahallesi'nde D.B. adlı hurdacıyı durduran zabıta ekipleri topladığı hurda malzemelere el koyarak, hurda toplamada kullanılan ve çek çek diye tabir edilen aracı şahsın elinden almak istedi.

Ekmek teknesi olarak gördüğü aracı zabıta ekiplerine vermemek için direnen hurdacı ile zabıta ekipleri arasında yaşanan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Zabıta ekiplerine uzun süre direnen ve eline geçirdiği malzemelerle zabıta memurlarına saldıran hurdacı ile zabıtalar arasında yaşananlar yoldan geçen bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Zabıta müdürlüğü ekiplerinin hurdacı ile ilgili olarak kabahatler kanunu uyarınca işlem yaptığı kaydedildi.

Olayla ilgili olarak başlatılan inceleme sürdürülüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.