Hava Durumu

Atıl vaziyetten spor salonuna

Osmangazi Belediyesi, Ovaakça Düğün Salonu'nun altında bulunan ve uzun zamandır atıl vaziyette duran bölüme spor salonu yaptı. Spor salonu 15 gün içinde hizmete girecek.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2017 11:42
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2017 11:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Atıl vaziyetten spor salonuna

Ovaakça'da gençlere müjdeli haber geldi

DÜNDAR İNCELEDİ

Osmangazi Belediyesi, Ovaakça Mahallesi'ne başta gençler olmak üzere her yaştan insanın faydalanabileceği modern bir spor salonu kazandırmaya hazırlanıyor. Ovaakça Düğün Salonu'nun altında bulunan ve uzun zamandır atıl vaziyette duran alanda yürütülen çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi alan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, spor salonunun yakında hizmete gireceğini söyledi.

15 GÜNDE HİZMETTE

Tesiste zemin kaplama, havalandırma ve aydınlatma gibi işlemlerin tamamlandığını belirten Başkan Dündar, "Düğün salonunun alt katını spor salonu olarak düzenliyoruz. Atıl vaziyette duran bu bölüm toparlanarak 15 gün gibi kısa bir süre içerisinde spor salonu olarak hizmete girecek. İçerisinde bekleme salonu, duşları, soyunma odaları, fitness ve pek çok farklı spor aletlerinin bulunduğu son derece güzel bir tesisi Ovaakçamıza kazandırıyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.