Hava Durumu

Av. Şerafettin Yavuz, Bursa Barosu Başkanlığına aday oldu

Av.Şerafettin Yavuz, Bursa Barosu başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Yavuz, "Bursa Barosu'nda yeni bir sayfa açmaya kararlıyız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2018 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2018 16:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Av. Şerafettin Yavuz, Bursa Barosu Başkanlığına aday oldu

Bursa Barosu'nun 13-14 Ekim 2018 tarihlerinde yapılacak olağan genel kurulunda başkanlığa adaylığını düzenlediği basın toplantısı ile açıklayan Av.Şerafettin Yavuz, yaptığı açıklamada "Hukuk ve adaletin önündeki her türlü engelle mücadele eden, mesleğin ve meslektaşın saygınlığını koruyan güçlü, saygın ve etkin bir baro için Bursa Barosu Başkanlığı'na adayım. 'Hepimiz için Baro' sloganıyla çıktığımız yolda, değişimden yana olan meslektaşlarımız ile birlikte Bursa Barosu'nda yeni bir sayfa açmaya kararlıyız" dedi. Yavuz, şöyle devam etti:

"Avukatlık mesleğinin kamusal yanı ihmal edilmeden, genç avukatlarımız başta olmak üzere meslektaşlarımızın ekonomik şartlarının iyileştirilmesine yönelik projelerimizi hayata geçirip, avukatlık mesleğinin uygulama alanlarını daraltan, ekonomik gelişimini engelleyen tarife ve uygulamalarla mücadele edeceğiz. Yeni adliye kampüsünde baromuzun ev sahibi, avukatların da yargının kurucu mensubu kabul edildiklerini gösteren imkânların sağlanması konusunda sonuç alıcı şekilde gerekli çalışmalar titizlikle yürüteceğiz. Avukatlık mesleğini yapılamaz hale getiren, baroyu etkisizleştiren mesleki sorunları çözmek önceliğimiz olacaktır."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.