Hava Durumu

Avantaj bizimdir

Melek Hu, Maria Dolgikh ve Polina Mikhailova’lı kadrosuyla ETTU Cup finalinde mücadele eden Bursa temsilcisi CP Lys Sosis Lille Metropole takımını 3-2 yendi.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2016 08:06
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2016 08:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Avantaj bizimdir
Avrupa’nın en büyük ikinci kupası olan Kadınlar Avrupa Masa Tenisi Birliği (ETTU) Kupası finalinde mücadele eden Büyükşehir Belediyespor, Fransa temsilcisi CP Lys Sosis Lille Metropole takımıyla deplasmanda karşılaştığı ilk maçta 3-2’lik galibiyet elde etti ve Bursa’ya avantajlı döndü.

Melek Hu, Maria Dolgikh ve Polina Mikhailova’lı kadrosuyla maça tutuk başlayan Yeşil Beyazlılar, 2 kez geriye düştüğü müsabakada Xiaoxin Yang, Bernadette Szocs ve Agnes Lelannic’ten oluşan CP Lys Sosis Lille Metropole takımını 3-2 yendi. Şampiyonluk kupasına ulaşacak ekip 29 Mayıs’ta Bursa’da oynanacak rövanşta belli olacak. Yeşil Beyazlılar bu müsabakada 3-2’lik skor dışında aldığı galibiyetlerle kupanın sahibi olacak. 

3-1 ve 3-0’lık yenilgilerde ise rakip takım mutlu sona ulaşacak. Mücadelenin 3-2 tamamlanması halinde ise şampiyon takım uzatmalarda belli olacak. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.