Hava Durumu

Avla Aslan'ı sar yaranı Timsah

Bu sezonu hayal kırıklıkları ile geçiren, geçen hafta Akhisar'dan 5 yiyen Bursa-spor, bu akşam sahasında Galatasaray'ı konuk ediyor. Timsah Arena'da oynanacak olan mücadelenin başlama saati 20.00.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2017 08:37
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2017 08:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Avla Aslan'ı sar yaranı Timsah

DÜDÜK ÖZKAHYA'DA

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında bu akşam Galatasaray'la karşılaşacak. Timsah Arena'da oynanacak olan mücadele saat 20.00'de başlayacak. Her iki takım için de büyük önem taşıyan ve Bein Sports'tan naklen yayınlanacak mücadelede Halis Özkahya düdük çalacak. Özkahya'nın yardımcılığını Kemal Yılmaz ve Süleyman Özay yapacak.

5-1'LİK YENİLGİYİ UNUTTUR

Yeşil Beyazlı takım bu karşılaşmada deplasmanda alınan 5-1'lik Akhisar Belediyespor yenilgisini unutturup taraftarını bir nebze olsun güldürmenin peşinde. Fenerbahçe'yle oynanan derbi mücadelesinden boynu bükük ayrılan Galatasaray'ın da tek hedefi galibiyet. Zevkli bir mücadelenin olması beklenilen karşılaşmayı 20 bini aşkın taraftarın izlemesi bekleniyor.

EKSİK YOK GİBİ

Bursaspor'da bu önemli maç öncesi sakat futbolcular iyi-leşti. Sadece aylardır sakatlıkları devam eden Serdar Kurtuluş ve Furkan Özçal, Yeşil Beyazlı takımı bu hafta da yalnız bırakacak. İyileşen ancak antrenman eksiği bulunan Emre Taşdemir'in de oynaması beklenmiyor. Galatasaray'da ise sakatlıkları bulunan Serdar Aziz ve Semih Kaya ile Sinan Gümüş, Cavanda ve Koray Günter Bursa'ya getirilmedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.