Hava Durumu

AVM'de korkunç olay

Aydın’ın Söke İlçesi’nde, bir AVM’ye alışveriş yapmaya giden Levent Eser ve eşi Merve Ece Eser’in üstüne fırtına nedeniyle çatıdaki demir merdiven düştü. Yaklaşık beş metreden düşen merdiven altında kalarak yaralanan Eser çifti hastaneye kaldırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2016 08:03
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2016 08:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AVM'de korkunç olay
Olay, saat 18.30 sıralarında meydana geldi. 29 yaşındaki Levent Eser, aynı yaştaki eşiMerve Ece Eser ile birlikte AVM’de bir mağazaya alışveriş yapmaya gitti. Alışveriş yaptıktan sonra mağazadan çıkan ve dolaşmaya başlayan genç çiftin üzerine fırtına nedeniyle çatıda bulunan demir merdiven düştü. Merdivenin düştüğünü fark eden Levent Eser eliyle tutmaya çalışsa da başarılı olmadı ve eşiyle birlikte demir merdivenin altında kaldı. 



Durumu fark eden çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından yaralı çift ambulansla Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan ve bir yıl önce evlendikleri öğrenilen Levent Eser ile Merve Ece Eser’in hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi. AVM’de diğer alışveriş yapmaya gelen müşteriler ise yaşanan olaya tepki gösterdi.  Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.