Hava Durumu

Avrupa aşkına

Büyükşehir Belediyespor ve Nilüfer Belediyespor, gelecek sezon CEV Challenge Cup’ta mücadele etmek adına Klasman Etabı’na katılacak. Bursa ekipleri bu turda Sarıyer Belediye ve Çanakkale Belediyespor takımlarıyla karşılaşacak.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2016 06:50
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2016 06:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Avrupa aşkına
Kadınlar Voleybol 1’inci Ligi’nde normal sezon heyecanı sona erdi. Bursa’dan iki ekibin mücadele ettiği ligin 22 haftalık ilk bölümünde Nilüfer Belediyespor 5’inci, Büyükşehir Belediyespor ise 6’ncı sırada yer aldı. Her iki ekip de 6-21 Nisan tarihleri arasında İzmir’de 3’er günlük iki devre halinde düzenlenecek Klasman Etabı’nda ligi 5’inci ya da 6’ncı sırada tamamlamak ve Avrupa kupalarına katılmak adına Sarıyer Belediyespor ve Çanakkale Belediyespor takımlarıyla mücadele edecek.

DİKKAT ÇEKTİLER

Sezonun 22 maçlık bölümünde Bursa ekiplerinde yer alan oyuncular sergiledikleri performansla dikkat çekti. Büyükşehir Belediyespor’un Brezilyalı oyuncusu Da Silva Joyce Gomes, 366 sayıyla sezonun en skorer 2’nci oyuncusu oldu.  Joyce’u 358 sayıyla Nilüfer Belediyeli Meryem Boz takip etti. En başarılı smaçör alanında da yine Da Silva Joyce Gomes 320 smaçla sezonu ikinci sırada tamamladı. Nilüfer Belediyeli Meryem Boz bu alanda 302 smaçla 4’üncü, Meryem Boz’un takım arkadaşı Herrera Alvarez Yusleinis ise 299 smaçla 5’inci sırada yer aldı.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.