Hava Durumu

Avrupa Beşiktaş'ı konuşuyor

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde geçtiğimiz gün oynanan karşılaşmada Monaco'yu deplasmanda 2-1 yenmesi, Avrupa basınında geniş yankı buldu. Attığı 2 golle yıldızlaşan Cenk Tosun için gazeteler, "Zaferin arkasındaki isim" ve "Gösterişli" manşetlerini attı.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2017 08:16
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2017 08:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Avrupa Beşiktaş'ı konuşuyor

Siyah Beyazlılar Şampiyonlar Ligi gruplarında 3'te 3 yapan ilk Türk takımı olarak tarihe geçti.

TOSUN CEZALANDIRDI

Şampiyonlar Lig'i G Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Beşiktaş, oynadığı 3 maçta 3 galibiyet alarak 9 puanla liderliğini sürdürdü. Siyah Beyazlılar'ın bu başarısı Avrupa basını'nda da geniş yer buldu. Beşiktaş'ta özellikle Cenk Tosun'un bu başarıda dikkat çeken en önemli isim olduğunu belirten Fransız Le Figaro gazetesi, "Tosun Monaco'yu cezalandırdı" ve "Zaferin arkasındaki isim" manşetlerini kullanırken, bir diğer Fransız gazetesi L'Equipe ise Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in basın toplantısında söylediğini "Grupta hala her şey olabilir, önümüzde 3 maç daha var" sözlerini ön plana çıkardı.

2 SÜPER GOL ATTI

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi G Grubundaki rakiplerinden Porto'nun ülkesi olan Portekiz'de de gazeteler Beşiktaş'ın galibiyetine önemli yer ayırdı. Ülkenin önemli gazetelerinde Abola, "Quaresma ve Cenk Tosun işbirliği Beşiktaş'ı uçuruyor" şeklinde haberi verirken, İngiliz basınında Daily Mail gazetesi "Tosun 2 süper gol attı ve Beşiktaş kazandı"şeklinde maçı okuyuculara duyurdu. İspanyol basınında ise Siyah Beyazlılar'ın zaferini manşete taşıyan As gazetesi "Beşiktaş yenilgisiz devam ediyor" başlığını kullanırken bir diğer önemli gazete Marca, "Lider Beşiktaş Monaco'yu safdışı etti" manşetini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.