Hava Durumu

Avrupa'da Cengiz fırtınası

Roma'nın 4-1'in rövanşında Barcelona'yı 3-0'lık skorla eleyip Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükseldiği karşı-laşmada takımının attığı 3. golde asist yapan Cengiz Ünder, oynadığı futbolla maça damgasını vurdu.

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2018 08:15
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2018 08:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Avrupa'da Cengiz fırtınası

TARİHE GEÇTİ

Sampiyonlar Ligi'nde geçtiğimiz gün oynanan çeyrek final rövanş karşılaşmasında Roma, Barcelona'yı 3-0 mağlup ederek büyük bir sürprize imza attı. İtalyan ekibinin Türk futbolcusu Cengiz Ünder de galibiyetin ve turun hazırlayıcısı oldu. Cengiz, Şampiyonlar Ligi çeyrek final karşılaşmasında takımının en az 3 farklı kazanması gereken mücadelede maçın 2-0 devam ettiği anda 73. dakikada Patrick Schick'in yerine oyuna girerek, 82'nci dakikada Kostas Manolas'ın golünde asisti yapan isim oldu. Aynı zamanda Şampiyonlar Ligi'nde gol atan en genç Türk oyuncu unvanının da sahibi olan 21 yaşındaki futbolcu, bu kupada yarı final oynama başarısı gösteren 8. Türk oyuncu olarak da tarihe geçecek.

''ÇOK MUTLUYUM"

Takımının İspanyol temsilcisini elediği karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Cengiz Ünder, hayatında en mutlu olduğu anı yaşadığını ve hissettiği duygunun tarif edilemez olduğunu söyledi. 21 yaşındaki krampon, "Bugün herhalde hayatımın en mutlu günü. Kendimi ilk defa bu kadar mutlu hissediyorum. İlk milli maçta attığım gol, bir de bugün yaptığım asist, benim için tarif edilemez duygular. İnşallah yarı finalde de bu başarıyı elde eder ve finale çıkarız. 10 yaşından beri Messi'nin videoları ile büyüyen biriyim. Sürekli onun hareketlerini izlerdim. Bugün onunla karşılıklı oynamak, inanılmaz ve tarif edilemez bir duygu. Çok mutluyum bunun için de. Kazandığımız için daha da mutlu oldum" diye konuştu.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.