Hava Durumu

Avrupa'da sahne Türklerin

UEFA Avrupa Ligi'ndeki ekiplerimizden Atiker Konyaspor bugün saat 21.00'de Olimpik Marsilya'yı ağırlayacakken bir diğer temsilcimiz Medipol Başakşehir ise saat 23.05'te başlayacak mücadelede Ludogorets'e konuk olacak.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2017 10:22
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2017 10:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Avrupa'da sahne Türklerin

KONYA 3 PUAN İSTİYOR

UEFA Avrupa Ligi grup aşaması 5. hafta karşılaşmaları bu akşam oynanacak. Temsilcilerimiz Atiker Konyaspor ve Medipol Başakşehir, gruplarındaki geleceklerini belirmek adına çok önemli maçlara çıkacaklar. A.Konyaspor bugün saat 21.00'de güçlü rakibi O.Marsilya'yı konuk edecek. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak mücadelede Rus hakem Sergei Karasev düdük çalacak. Maç TRT 1'den canlı yayınlanacak. Grupta oynadığı 4 maçta aldığı 4 puanla grupta 3. sırada yer alan Yeşil Beyazlılar bu maçta mutlak 3 puan peşinde olacak.

SON ŞANSI OLACAK

Avrupa Ligi'ndeki diğer temsilcimiz Medipol Başakşehir ise bugün Bulgaristan'da grup lideri Ludogorets'e konuk olacak. Gradski Dianko Stefanov Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 23.05'te başlayacak. Çek hakem Miroslav Zelinka'nın yöneteceği mücadele Tivibuspor 2'den canlı yayınlanacak. C Grubu'nda oynadığı 4 karşılaşmada topladığı 2 puanla son sırada yer alan Turuncu Mavililer, oynayacağı bu maçtan 3 puan alamaz ise gruptan çıkma şansını son maçlar oynanmadan yitirecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.