Hava Durumu

Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Sancaktepe başarısı

İtalya'nın başkenti Roma'da düzenlenen Avrupa Gençler Güreş Şampiyonası'nda serbest stilde Milli mayoyu giyen Sancaktepe Belediyespor'lu Arif Özen ve Ramazan Sarı Avrupa şampiyonu olarak altın madalya'nın sahibi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2018 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2018 15:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Sancaktepe başarısı

ŞAMPİYONLARA MUHTEŞEM KARŞILAMA

Şampiyona sonunda yurda dönen Genç güreşçileri Atatürk havaalanında karşılamaya gelen Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, madalya kazanan sporcuları tebrik ettiğini aktararak, "Genç yaşta uluslararası başarı elde eden sporcularımız, birkaç yıl sonra dünya şampiyonaları ve olimpiyat oyunlarında kendilerini gösterecekler. Ülkemize altın madalya kazandıracak ve İstiklal Marşı'mızı okutacaklar. Sancaktepe Belediyesi olarak güreşte tesisleşme ve altyapıya çok büyük önem vermiştik. Altyapıdan gelen Ramazan Sarı ve Arif Özen, Avrupa şampiyonu oldu. Onları yürekten kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum." diye konuştu.

Şampiyonada erkekler serbest stil 86 kiloda altın madalyayı boynuna takan Arif Özen, çok mutlu olduğunu kaydederek, "Dünya Şampiyonası'na hazırlanacağım. Hedefler her zaman büyür. Hedefim 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları. Desteklerinden dolayı başkanımız İsmail Erdem'e teşekkür ediyorum." şeklinde görüş belirtti.

Erkekler serbest stil 79 kiloda altın madalya elden eden Ramazan Sarı ise İstiklal Marşı'nı okuttuğu için mutlu olduğunu ve hedefinin Dünya Şampiyonası'nda ay-yıldızlı bayrağı tekrar dalgalandırmak olduğunu ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.