Hava Durumu

'Avrupa'ya gideceğiz'

Arnavut Gazmend Husaj, Moldovalı Dmitrii Bahov ve Hollandalı Niels Klapwijk, takımdaki arkadaşlığın çok iyi olduğunu belirterek, "İlk hedefimiz play-off oynamak. Ondan sonra bizim hayalimiz tabii ki Avrupa'ya gitmek" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2017 05:02
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2017 05:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Avrupa'ya gideceğiz'

Voleybol Efeler Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor'un yabancı oyuncuları Arnavut Gazmend Husaj, Moldovalı Dmitrii Bahov ve Hollandalı Niels Klapwijk, Türkiye'de bulunmaktan mutlu. İki sezondur İnegöl Belediyespor'da forma giyen Arnavut Gazmend Husaj, yaşanan terör olaylarının kendilerini üzdüğünü söyledi. Türkiye'de mutlu olduğunu ifade eden Husaj, "Türkiye'nin şu anda kritik dönemden geçtiğini biliyoruz. Endişeleniyoruz ama burada gerçekten çok iyi durumdayız. Bu kötü olayların bitmesini umut ediyorum. Biz burada gerçekten çok güvendeyiz" dedi.

ARKADAŞLIK ÜST DÜZEYDE

Moldovalı Dmitrii Bahov da İnegöl Belediyespor'da çok mutlu olduğunu dile getirdi. Takım olarak iyi durumda olduklarını vurgulayan Bahov, "Arkadaşlık ortamı çok güzel. İçeride ve dışarıda iyi şeyler yapıyoruz. Bunun sonuçlara iyi yansıyacağını düşünüyorum. Biliyoruz, şu anda gerçekten zor. Kritik bir dönemden geçiyoruz ama biz en iyi şekilde işimizi yapmaya çalışıyoruz. En iyisini de yapmaya devam edeceğiz. Şimdiye kadar Türkiye'de hiçbir problem yaşamadım. Şu ana kadar kaldığıma göre de mutluyum ve her şey çok güvende" şeklinde konuştu.

TÜRK İNSANI ÇOK CANA YAKIN

Hollandalı Niels Klapwijk ise Türk insanının sıcakkanlı ve cana yakın olduğunu ifade etti. Klapwijk, kendisini güvende hissettiğini vurgulayarak şunları dile getirdi: "İtalya'dan sonra 3 yıldır Türkiye'de oynuyorum. Burada ilk yılım, çok mutluyum. İlk geldiğim yıldan beri Türkler çok arkadaş canlısı ve çok sıcakkanlı. Çok fazla Türk arkadaşım var. Takımdaki arkadaşlık da çok iyi ve bunu sahaya yansıtıyoruz. İlk hedefimiz play-off oynamak. Ondan sonra bizim hayalimiz tabii ki Avrupa'ya gitmek. Play-off'ta en iyi derece için savaşacağız."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.