Hava Durumu

Avrupa’ya gideceğiz

Tecrübeli çalıştırıcı ‘Maçı ilk 45 dakikada bitirmemiz gerekirdi’ derken, “Bursaspor Avrupa kupalarına katılacak, bundan eminim” açıklamasını yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2013 08:51
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2013 08:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Avrupa’ya gideceğiz

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, 2-0 kaybettikleri Kasımpaşa maçında çok net gol pozisyonlarını kaçırdıklarını söyledi. Karaman, iki takım adına da önemli bir maça çıktıklarını belirterek, “Oyunun ilk 10 dakikalık bölümünde rahatlıkla 2-0 öne geçebilirdik. İlk 45 dakikada net pozisyonları harcadık. Yediğimiz golde hatalı olan bizdik. İkinci yarı oyunu riske ederek, gol atmayı düşündük ama ilk yarıdaki gibi etkili olamadık. Maçı ilk 45 dakikada bitirmemiz gerekirdi” dedi.

BJK MAÇI ÇOK ÖNEMLİ

Bursa şehrinin ve Recep Tayyip Erdoğan Stadı'na gelen taraftarların kendilerinden çok şey beklediklerinin bilincinde olduklarını anlatan Karaman, “Burada büyük bir avantaj yakalayıp, sadece Avrupa kupalarına gitmeyi değil, kendimize daha yukarıları da hedef alabilecek bir yol açabilirdik. Bursaspor Avrupa kupalarına katılacak, bundan eminim. Bu sonuçla haftaya oynayacağımız Beşiktaş maçı çok önem kazandı” ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.