Hava Durumu

Avukatlar Günü'nde aracı kurşunlandı

İzmir'de avukatlar gününde ceza davalarına bakan avukat Ozan Dora'nın sokağa park ettiği otomobili kurşunlandı.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2013 17:06
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2013 17:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Avukatlar Günü'nde aracı kurşunlandı

Olay saat 12.20 sıralarında, Karabağlar Basın Sitesi Mahallesi Ceysu Ceylan Sokak, numara 152/5, önnüde meydana geldi. İzmir Barosu'na kayıtlı 8 yıllık avukat Ozan Dora, gece sokak içerisine park ettiği 35 TT 418 plakalı otomobiline sabah binmek için geldiğinde, sağ camının çatlak, sağ ön lastiğin de patlak olduğunu gördü. Yerde mermi çekirdikleri de gören avukat durumu polise bildirdi. Polis, yaptığı incelemede otomobil çevresinde 4 mermi çekirdiği buldu.

Avukat Ozan Dora, avukatlar gününde aracının kurşunlanmasına bir anlam veremediğini söyledi. Dora, "Ben avukatlık yapıyorum. Bugüne kadar hiç kimseden tehdit almadım. Bu olayı kimin yaptığını bilmiyorum. Aracıma ateşli silah ile zarar verenlerden şikayetçiyim" dedi.

Genç avukatın meslektaşı Ali Balcı da, gerekli tespitler ve şüphelilerin kimliğinin tespit edilmesi halinde, müvekkili adına davaya katılacağını söyledi. Balcı, "Böyle bir olayı kim yaptı belli değil. Olayın avukatlar gününde olması da tahlisiz bir tesadüf. Polis, kısa sürede şüphelileri tespit edecektir. Bunu yapanlar cezasız kalmayacak" diye konuştu.

Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirtip, etraftaki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.