Hava Durumu

Aybaba'dan Furkan ve Yusuf'a ikinci ultimatom!

Kendilerine verilen son şansı da değerlendiremeyen Furkan Soyalp ve Yusuf Erdoğan'ı teknik direktör Samet Aybaba da isim vermeden eleştirdi. Aybaba "Bazı arkadaşlarımız bizim verdiğimiz mesajları alamıyor. Alamayınca da takımdan biraz daha dışarıda kalacaklar" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2018 07:52
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2018 07:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aybaba'dan Furkan ve Yusuf'a ikinci ultimatom!

ARKADAŞLARI ARAYA GİRMİŞTİ

Bursaspor'da Yusuf Erdoğan ve Furkan Soyalp kendilerine verilen son şansı da kullanamadı. Sivasspor yenilgisi sonrası kadro dışı bırakılan her iki oyuncu da arkadaşlarının araya girmesi, teknik direktör Samet Aybaba'ya 'daha iyi olacaklarına' dair verdikleri söz üzerine affedilmişti. Af kararının hemen ardından oynanan Galatasaray maçında sahaya ilk 11'de çıkan Yusuf Erdoğan bu karşılaşmada da hayal kırıklığı yaratmıştı. Furkan Soyalp de form grafiğini yukarı taşıyacağı beklenildiği bu dönemde sürekli geriye gidişini önleyemedi. Furkan Soyalp'i motive etme amacıyla 1461 Trabzon karşısında sahaya kaptan olarak çıkaran Samet Aybaba da büyük hayal kırıklığı yaşadı.

KADRODA ZOR YER BULURLAR

Samet Aybaba karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Yusuf Erdoğan'ı kötü futbolu üzerine sadece 45 dakika sahada tut-tu. 120 dakika oyunda kalan Furkan Soyalp ise maçı protestolar eşliğinde tamamladı. Furkan için taraftarlarla tartışan deneyimli teknik adam, maç sonunda ise isim vermeden her iki oyuncusunu hedef alan açıklamasını yaptı. Aybaba kendisini bir kez daha hayal kırıklığına uğratan Furkan ve Yusuf'a yönelik, "Bazı arkadaşlarımız bizim verdiğimiz mesajları alamıyor. Alamayınca da takımdan biraz daha dışarıda kalacaklar. Bu arkadaşlar gösterdikleri kötü futbol nedeniyle sorun yaşayacaklardır. Antrenmanda olurlar ancak kadronun içinde daha zor yer bulurlar" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.