Hava Durumu

Aybaba gözyaşlarını tutamadı

Aytaç Kara'nın attığı gol sonrası gözyaşlarına boğulan tecrübeli teknik adam, "Tribündeki herkes bu maçı istedi, sahadaki oyuncular, kulübedeki bizler bu maçı istedik." diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2019 07:30
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2019 07:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aybaba gözyaşlarını  tutamadı

BU MESLEĞİN KADERİ BU

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba Sivasspor maçı sonrası haftalar sonra kazanmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Aytaç Kara'nın attığı galibiyet golünün ardından gözyaşlarını tutamadığı hatırlatılan deneyimli teknik adam, "1 dakika önce Recep hocaya gittim ve bu bizim kaderimiz galiba dedim. Olmuyor dedim. Biz yalnız adamlarız. Ağır eleştiriyoruz. Biz bunları hak etmiyoruz. İstiyoruz, çalışıyoruz, fedakarlıklar yapıyoruz. Ama bu mesleğin kaderi" diye konuştu.

ALLAH YARDIM EDİYOR

Bu maçı çok istedik diyen Samet Aybaba, "Bugün maçın iki noktası var, birincisi kızım geldi, uzun zamandır maça gelmiyordu. İkincisi tribünün her yerinde sevgi çiçekleri vardı. Tribündeki herkes bu maçı istedi, sahadaki oyuncular, kulübedeki bizler bu maçı istedik. Soyunma odasını görseydiniz, oyuncularımızın yarısı ağlıyordu. Çocukların soyunma odasındaki duruşlarından her şey belliydi. Sevgi olursa dakika kaç olursa olsun Allah yardım ediyor." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.