Hava Durumu

Aybaba'nın bu tercihi tepki topladı!

Samet Aybaba'nın mutlak kazanılması gereken maçta özellikle takımın savunma hattını birlikte ilk kez oynayan futbolculardan oluşturması eleştiri topladı.

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2018 07:50
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2018 07:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aybaba'nın bu tercihi tepki topladı!

ETKİNLİKTEN UZAK KALDILAR

Bursaspor'da teknik direktör Samet Aybaba'nın 2-1 kaybedilen 1461 Trabzon maçında savunmaya sürdüğü oyuncular tartışmayı da beraberinde getirdi. Birbirleriyle ilk kez oynayan, hatta ilk kez Yeşil Beyazlı formayı giyen isimlerin de yer aldığı savunma kurgusu maç boyunca etkinlikten uzak kaldı. Genç kaleci Muhammed Şengezer'in koruduğu kalenin önünde Burak Kapacak, Santiago Vergini, Furkan Emre Ünver ve Onur Atasayar ilk kez birlikte forma giydi.

CHEDJOU'NUN SAKATLIĞI VAR

Karşılaşmada etkin bir oyun sergileyen Burak Kapacak mücadelenin büyük bir bölümünde sağbekte görev aldı. Ancak solbekte oynayan Onur Atasayar ile stoperler Santiago Vergini ve Furkan Emre Ünver bu maçta beklentinin altında kaldı. Samet Aybaba'nın Ertuğrul ve Chedjou ikilisinden birine forma vermemesi eleştirilirken, Aurelien Chedjou'nun son iki maçta sakat sakat oynamasının deneyimli teknik adamın bu kararı almasında etkin olduğu öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.