Hava Durumu

Aybaba'nın yeni prensi

Ligin ilkyarısında sadece bir asist yapan Henri Saivet önce Sivasspor sonrasında da Galatasaray maçlarında gol atarak dikkatleri üzerine çekti. Aybaba takımın hücum gücüne katkı koyması için 28 yaşındaki krampona daha fazla görev vermeyi kararlaştırdı.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2019 07:45
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2019 07:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aybaba'nın yeni prensi

Sezon başında teknik direktör Samet Aybaba'nın yönetime verdiği transfer listesinde adı ilk sıralarda yer alan ve uzun uğraşlar sonucu Bursaspor'la sözleşme imzalayan Henri Saivet ligin ilkyarısında sergilediği performansla tam bir hayal kırıklığı olmuştu. 10 numara pozisyonunda oynamasına karşın kendisini bu mevkiye adapte edemeyen Senegalli futbolcu sadece Akhisarspor'u deplasmanda 4-2 yendikleri maçta yaptığı asistle skora katkıda bulunmuştu. Samet Aybaba'nın Sivasspor'da birlikte çalıştığı Saivet bu görüntüsüyle kafalarda soru işareti bırakmıştı.

İyi bir kamp dönemi geçiren ve takıma daha çok motive olan Henri Saivet son haftalarda sergilediği performansla göze girmeyi başardı. Sivasspor maçının ardından Galatasaray karşısında attığı jeneriklik gol 28 yaşındaki futbolcuyu bir anda takımın yeni hücum silahlarından biri haline getirdi. Teknik direktör Samet Aybaba ligin ilkyarısında Iasmin Latovlevici'nin yaptığı çıkışı şimdi Henri Saivet'ten bekliyor. Kalan 8 haftada Henri Saivet'e fazla daha görev yüklemeyi planlayan tecrübeli çalıştırıcı, oyun planını da Senegalli kramponun üzerine kurmayı kararlaştırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.