Hava Durumu

Aybaba: Sizler bu takımın geleceğisiniz

Okan Kocuk ve Muhammed Şengezer ile özel bir görüşme yapan Samet Aybaba her iki kalecinin de sözleşme yenileme sürecinde aktif rol aldı. Toplantı sonrası Muhammed mukavelesini 5 yıl uzatırken, Okan Kocuk'la da bu hafta içinde yeni sözleşme için detaylar konuşulacak.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2019 08:17
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2019 08:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aybaba: Sizler bu takımın geleceğisiniz

BEKLENTİSİ YÜKSEK

Bursaspor'un genç kalecisi Muhammed Şengezer'in sözleşmesini uzatmasında teknik direktör Samet Aybaba'nın önemli bir rolü olduğu ortaya çıktı. Deneyimli teknik adamın takımın iki genç kalecisi Okan Kocuk ve Muhammed Şengezer'le özel bir görüşme yaptığı ve her iki file bekçisine de büyük bir beklenti içinde olduğunu söylediği öğrenildi. Okan ve Muhammed'e 'Sizler bu takımın geleceğisiniz' diye Aybaba'nın bu konuşmasının ardından ilk olarak Muhammed Şengezer Yeşil Beyazlı kulüple mukavelesini iyileştirme yapılarak 5 yıl daha uzattı.

SIRADA OKAN VAR

Yönetim Fenerbahçe maçının hemen sonrasında bu kez Okan Kocuk'un menajerleriyle masaya oturacak. Samet Aybaba'nın yönetime, 'Okan da sözleşmeyi imzalar. Bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum' dediği ifade edildi. Okan Kocuk'un menajeri Mirsad Türkcan hafta içinde mukavelenin iyileştirilmesi ve uzatılmasındaki detayları ele almak için Ali Ay yönetimiyle son detayları ele alacak. Bursaspor Yönetimi Okan Kocuk ve Muhammed Şengezer için tıpkı Ertuğrul Ersoy'da olduğu gibi görkemli bir imza töreni yapmayı planlıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.