Hava Durumu

Aydın dönemi

Kongrede Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Muhammet Aydın oybirliğiyle başkanlığa seçilirken, yönetim adına konuşan Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Nilgün Berk, görevi devreden Fırat Emiroğlu ve ekibine teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2017 22:58
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2017 22:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aydın dönemi

Nilüfer Belediyespor Kulübü'nün Olağan Genel Kurulu, Nilüfer Belediyesi Konak Olimpik Yüzme Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Divan başkanlığını Ahmet Çakıcı'nın, katip üyeliklerini de Kenan Daştan ve Ahmet Kılıç'ın yaptığı seçimli kongrede yeni başkan Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Muhammet Aydın oldu. Faaliyet ve hesap raporları ile denetim kurulu raporlarının ibra edildiği genel kurulda tek aday olan Muhammet Aydın ve listesi yapılan açık oylamada oybirliğiyle yönetime seçildi.

EMİROĞLU'NA TEŞEKKÜR

Yeni yönetim adına konuşma yapan Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Nilgün Berk, "Bu bir bayrak yarışı, Nilüfer Belediyespor kurulduğundan bu yana çok büyük başarılara imza atıyor. Öncelikle görevi devreden Fırat Emiroğlu'na ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da başarılara imza atmak için ekip olarak çok çalışacağız" dedi. Görevi devreden Emiroğlu da yeni yönetime başarılar dileyerek Nilüfer Belediyespor'da çalışmaktan gurur duyduğunu söyledi.

Muhammed Aydın başkanlığındaki Nilüfer Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu; Yalçın Işıkyıldız, Nilgün Berk, Naci Kale, Hamit Işık, Tan Gündüz, Fevzi Çağlayan, Oğuzhan Şahinkaya, Şükrü Kayaoğlu, Kenan Gür, Şemsi Oğuz, Serkan Özgür Palaz ve Ender Vapur.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.