Hava Durumu

Ayhan Kızıl'da görkemli kapanış

2015 yılında hayatını kaybeden Prof. Dr. Ayhan Kızıl anısına oğlu Ömer Kızıl tarafından organize edilen Ulusal Prof. Dr. Ayhan Kızıl Senior Tenis Turnuvası dün oynanan final maçlarıyla sona erdi.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2018 08:06
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2018 08:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ayhan Kızıl'da görkemli kapanış

HABER I Özgün DOĞAN I

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Ulusal Prof. Dr. Ayhan Kızıl Senior Tenis Turnuvası dün oynanan final maçlarıyla sona erdi. Bir dönem Uludağ Üniversitesi'nde rektörlük yapan ve 2015 yılında hayatını kaybeden Prof. Dr. Ayhan Kızıl anısına, oğlu Ömer Kızıl tarafından organize edilen turnuva nefesleri kesen maçlara sahne oldu. Nilüfer Podyum Tenis Kortları'nda 12 Nisan'da başlayan ve 1 hafta süren organizasyonda ödüller sahiplerini buldu. Oynanan final maçlarının ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren sporculara ödüllerini, Uludağ İçecek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Ömer Kızıl, Uludağ Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Bölüm Başkanı Nimet Haşıl Korkmaz ve Podyum Park yatırımcılarından Çetin Ceylan takdim etti.

KATILIMCI SAYISI ARTACAK

Kupa töreni öncesinde açıklamalarda bulunan Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi ve turnuvayı organize eden Ömer Kızıl, "Bu yıl ilk defa başladık Prof. Dr. Ayhan Kızıl Senior Tenis Turnuvası'nı yapmaya. Bu organizasyonu geleneksel hale getireceğiz. Her yaz başı Bursa'da tenisi açarken veteranların katıldığı, bütün Türkiye'den katılım olacağı bir turnuva halini alacak. Prof. Dr. Ayhan Kızıl, rahmetli babam Bursa'da hem genel cerrah olarak hem de 2 dönem rektörlük yapmış bir isim olarak, Bursa için gerçekten iyi işler yapmış bir insandır. Sadece üniversite hayatında değil aynı zamanda Bursa'nın kültür sanatında ve tenisinde çok önemli işler yapmıştır. Babamızdan aldığımız görevi bir şekilde yürütmek istedik ve bu turnuvayı düzenledik" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.