Hava Durumu

Ayhan Kızıl'da görkemli kapanış

Bir dönem Uludağ Üniversitesi'nde rektörlük yapan ve 2015 yılında hayatını kaybeden Prof. Dr. Ayhan Kızıl anısına ailesi tarafından organize edilen turnuva, nefesleri kesen maçlara sahne oldu.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2019 08:38
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2019 08:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ayhan Kızıl'da görkemli kapanış

Geçtiğimiz sene ilki gerçekleşen ve gelenekselleşen, bu sezon Türkiye'de düzenlenen 25 bin TL seviyesindeki TTF turnuvalarından biri olan Prof. Dr. Ayhan Kızıl Senior Tenis Turnuvası Bursa Podyum Tenis Kulübü'nde nefesleri kesen maçlarla tamamlandı. 27 Nisan'da eleme maçlarıyla birlikte açılışı gerçekleşen turnuvaya Türkiye'nin farklı illerinden toplam 264 sporcu katıldı. Oynanan final maçlarının ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren sporculara ödüllerini, Uludağ İçecek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Kızıl, Bursa Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Erdem Saker, Podyum Park yatırımcıları Çetin Ceylan ve Aykut Uyanıklar takdim etti.

"DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK"

Kupa töreni öncesinde açıklamalarda bulunan Ömer Kızıl, sözlerine babaları Prof. Dr Ayhan Kızıl'ın spora ve sanata ne denli kıymet verdiğini anlatarak başladı ve sanat ile spora olan özenli desteklerinin daha da artarak devam edeceğini belirtti. Ömer Kızıl, " Prof. Dr. Ayhan Kızıl Senior Tenis Turnuvası'nı giderek gelenekselleştirmek ve ulusal anlamda her yerden katılımcı alacak hale getirmek konusunda da kararlıyız. Bu yıl rekor katılımla gerçekleşen turnuvamız bizleri ayrıca yüreklendirdi. Babam Prof. Dr. Ayhan Kızıl bizlere çok kıymetli bir isim bıraktı, biz de çocukları olarak onun adımlarını attığı alanlarda, o kıymetli ismi hak ettiği şekilde yaşatmaya devam ediyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.