Hava Durumu

Ayla Çelik sevgilisi ile el ele poz verdi

“Ben Leyla’yı, Mecnun’u, Ferhat’ı, Aslı’yı, Kerem’i bilmem ama Bağdat’ı gözüm kapalı bulabilirim” sözleriyle müzik dünyasına damga vuran Ayla Çelik’in sevgilisi ortaya çıktı. Çelik, iş adamı Barbaros Utku’yla el ele poz verdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2016 06:23
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2016 06:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ayla Çelik sevgilisi ile el ele poz verdi
“Bağdat” şarkısıyla adından söz ettiren şarkıcı ve söz yazarı Ayla Çelik’in işadamıBarbaros Utku’yla aşk yaşadığı konuşuluyordu. İlişkisi hakkında konuşmayan, ancak bir yalanlamada da bulunmayan Çelik, sevgilisiyle birlikte ilk kez objektiflerin karşısına çıktı. Geçtiğimiz hafta sonu Gökhan Tepe ile Aylin Özer’in CVK Bosphorus Otel’dekidüğün törenine katılan Çelik ve Utku, el ele poz verdi. Uzun yıllardır antikacılıkla uğraşan ve Nişantaşı’nda da bir sanat galerisi olan Barbaros Utku ile Ayla Çelik’in 3 aydır birlikte olduğu konuşuluyor.



BOŞ İŞLERLE UĞRAŞMAYIN


Google’da doğum tarihini değiştirdiği, 43 yaşında olmasına rağmen yaşını 26 yaptığı öne sürülen Ayla Çelik, hakkındaki iddiaya da yanıt verdi. “Senin yaşın kaçtı?” diye soran erkeğe “29.99” diyen ve “Oo patron çıldırdı” yanıtını alan bir kadının karikatürünüInstagram’da paylaşan Çelik, o karenin altına da “Boş işlerle uğraşmayın” diye yazdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.