Hava Durumu

Aynı hataya düşmeyeceğiz

Geçmiş yönetimlerin panik havasında transfer yaptığına dikkat çeken Bursaspor Başkanı Ali Ay, “Biz aynı hataya düşmeyeceğiz. Takımımız iyi oynamadı. Biz de üzüldük. Ama transferin bitmesine iki gün kalmış. Bu saatten sonra yapılacak transferden ne hayır gelir” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2016 07:26
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2016 07:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aynı hataya düşmeyeceğiz
Bursaspor Başkanı Ali Ay,  Başakşehir karşısında alınan yenilgiyi Bursa Hakimiyet’e değerlendirdi. Ali Ay, maçtan sonra büyük bir üzüntü yaşadıklarını belirtirken, “Çok üzücü bir yenilgi aldık. Böyle bir oyun, böyle bir sonuç beklemiyorduk. Rakibimiz bizden daha hazırdı. Ama bunların hiçbiri mazeret değil. O taraftar önünde takımın çok daha iyi oynaması gerekirdi. Maalasef oyuncularımız sadece 20 dakikalık dilimde iyi oynadı. diğer bölümde ise beklentinin çok altındaydı” dedi.

ÖNCELİK EKONOMİ

Maçın hemen ardından teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile görüştüğünü ifade eden Ali Ay, “Hocamız da üzgün. Böyle bir sonuç, taraftardan böyle bir tepki beklemiyordu. Bize biraz daha zamana ihtiyaçları olduğunu söyledi” diye konuştu. Futbolda sportif başarının önemli olduğunu bildiğini kaydeden Ali Ay, “Biz bu sene borçları da kapatmaya çalışıyoruz. Benim önceliğim kulübün ekonomik anlamda düzlüğe çıkması. Elbette hem mali tablo hem de takımımız ilerleyen günlerde daha iyi olacak” diye konuştu. 

NE HAYIR GELİR

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, transfer konusuna da değinerek, “Hocamızın belirlediği oyuncuları kadromuza kattık. Bu kadroyla devre arasına kadar devam edeceğiz. Eğer ihtiyaç olursa o zaman transfer düşünülebilir. Scout ekibimiz bu süreçte sürekli çalışacak. Transferin bitmesine iki gün kalmış. Bu saatten sonra yapılacak transferden ne hayır gelir. Geçmişte bu hatalar yapıldığı için kulüp bu duruma düşmüş. Biz aynı hataya düşmeyeceğiz” ifadelerini kullandı  

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.