Hava Durumu

Ayşe Hatun Önal o iddialara Bursa'dan cevap verdi!

Kış turizminin en önemli merkezlerinden olan Uludağ'da Türkiye'nin en büyük festivallerinden olan Bilyoner Winterfest Uludağ'da Ayşe Hatun Önal ile açılış yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2018 08:46
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2018 08:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ayşe Hatun Önal o iddialara Bursa'dan cevap verdi!

Konser öncesi konuşan Önal gazetecilerin veresiye iddialarıyla ilgili sorularına, "Sakız parasını da bırakın, o an vermek istemiyorsan vermeyeyim." şeklinde cevap verdi.

Uludağ gençlik festivallerinden ve Türkiye'nin en önemli kış festivallerinden olan Bilyoner Winterfest, 2018 yılında sezon açılışını son yılların popüler ismi Ayşe Hatun Önal ile gerçekleştirdi. Pascal Nouma'dan sonra sahneye çıkan Önal yaklaşık 2 saat sahnede kaldı.

Konser öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Önal, "İnşallah çok güzel bir sezon olur. Daha önceki yıllarda geldiğimde bayağı bir fırtına vardı, diğer taraflardan insanlar gelememişti.Ama bugün hava güzel. "dedi. Kış sporlarına çok ilgili olmadığını söyleyen Önal, "İlgili olmasam da bazen yapıyorum, snowboard yapmayı seviyorum. Bir kaç senedir fırsatım olmadı belki 13 Şubat'ta geldiğimde yapabilirim."şeklinde konuştu.

Muhabirlerin basında yer alan veresiye haberleriyle ilgili sorularına ise Ayşe Hatun Önal, "Mesela sakız alıyorum, yanımda her dakika 2-3 lira para olmuyor. Benim de10 senedir her türlü alışverişimi yaptığımbakkallar var. Sakız parasını da bırakın o an vermek istemiyorsam vermeyeyim." şeklinde yanıtladı.

Gazetecilere yaptığı açıklamanın ardından sahne alan Ayşe Hatun Önal, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. "Olay" şarkısı ile sahneye çıkan Önal'a 2 kadın dansçı da eşlik etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.