Hava Durumu

Ayşe'nin katili, babasıyla kaçarken yakalandı

Tekirdağ'ın Muratlı İlçesi'nde, sokak ortasında silahlı saldırıya uğrayan genç kız yaşamını yitirdi. Katil zanlısı ile babası, tarlada gözaltına alındı. Katil zanlısı polisteki ifadesinde Ayşe Öztürk'e aşık olduğunu ve aşkına karşılık vermediği için öldürdüğünü söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2017 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2017 15:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ayşe'nin katili, babasıyla kaçarken yakalandı

İşe gitmek için evden çıkan 19 yaşındaki Ayşe Öztürk, ilçeye bağlı Kazım Dirik Turan Mahallesi Şehit Serkan Caddesi'nde silahlı saldırıya uğradı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık personelinin yaptığı incelemede, başına kurşun isabet eden Öztürk'ün hayatını kaybettiği belirlendi.

Olayla ilgili araştırma yapan polis, saldırıyı A.İ'nin (24) gerçekleştirdiğini tespit etti. Katil zanlısının yakalanması için geniş çaplı arama başlatan Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.

Alpaslan İ. ile babası H.İ (52) Ergene ilçesine bağlı Bakırca Köyü'nde tarlada yakalandı. Zanlıların, kaçmak için kullandıkları aracın çamura saplanması nedeniyle, yollarına yaya olarak devam ettikleri öğrenildi. Alparslan İ.'nin cinayette kullandığı tabanca da üzerinde ele geçirildi.

AŞKINA KARŞILIK VERMEDİĞİ İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

Zanlı polise verdiği ilk ifadesinde Ayşe Öztürk'e aşık olduğunu ve aşkına karşılık vermediği için öldürdüğünü söyledi. Polis gözaltına aldığı Alparslan İ. ile babası Hamdi İ.'yi soruşturmanın yürütüleceği il emniyet müdürlüğüne götürdü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.