Hava Durumu

Ayşen Gruda'dan Kemal Sunal itirafı!

Ayşen Gruda, 55. sanat yılında "Deli Kadın" oyunu ile Uğur Mumcu Kültür Merkezi sahnesinde Bursalılarla buluştu. Gruda, Kemal Sunal ile ilgili anılarını paylaşırken, "O gün o uçağa bineceğini bilseydim uçağın önüne yatardım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ayşen Gruda'dan Kemal Sunal itirafı!

Mudanya'da "Deli Kadın" adlı oyunda Bursalılarla buluşan Ayşen Gruda, performansıyla hayranlarını adeta büyüledi. Birçok sinema filminde birlikte rol aldığı Kemal Sunal, Tarık Akan, Adile Naşit ve Münir Özkul gibi ustalarla yaşadığı anıları da aktaran Gruda'nın sözleri sık sık alkışlarla kesildi. Kemal Sunal ile ilgili anılarını anlatırken ilginç bir itirafta da bulunan Gruda, Kemal Sunal'ın film çekimleri için Trabzon uçağına binmemesi için her şeyi yapabileceğini hatta uçağın önüne bile yatabileceğini ifade etti.

FUKARALIK ARKADAŞIMDI

Kemal Sunal'ın dünyada eşi benzeri olmayan bir sinematografik yüze sahip olduğunu dile getiren Ayşen Gruda, Sunal ile ilgili düşüncelerini, "Kemal benim fukaralık arkadaşımdı. Çocukluk arkadaşımdı. 25 kuruşları biriktirir köpek öldüren şaraplar alırdık, fıstık alırdık, çok güzel eğlenirdik ve sohbet ederdik" diyerek noktaladı. (Muharrem VURUCULAR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.