Hava Durumu

Aytaç Kara: O ruhun geri gelmesi lazım

Penaltıyı kullanmak istemesinin kendisine güvenden kaynaklandığını belirten Aytaç Kara, Timsah yürüyüşüyle ilgili olarak da "Timsah yürüyüşünü takım ar- kadaşlarımla daha önce konuşmuştuk. Bursaspor çok büyük bir camia. Bu ruhun geri gelmesi lazım." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2018 08:12
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2018 08:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aytaç Kara: O ruhun geri gelmesi lazım

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

KONUŞMUŞTUK...

Bursaspor Konyaspor'la deplasmanda 1-1 berabere kalırken, futbolcuların Aytaç Kara'nın attığı golün ardından yaptığı Timsah yürüyüşü gündeme oturdu. Uzun zamandır yapılmayan Timsah yürüyüşünü yeniden Yeşil Beyazlı camiaya hatırlatan futbolcular arasında Aytaç Kara o an yaşananları Bursa Hakimiyet'e anlattı. Bursaspor'un büyük bir camia olduğuna vurgu yapan tecrübeli futbolcu, "Timsah yürüyüşünü takım arkadaşlarımla daha önce konuşmuştuk. Bursaspor çok büyük bir camia. Bu ruhun geri gelmesi lazım. Ben ve arkadaşlarım bunu başarabileceğimize inanıyoruz. Sonuçta üç haftadır sahada verilen mücadeleyi sizler de görüyorsunuz. İnşallah üstüne koyarak devam ederiz" diye konuştu.

KENDİME GÜVENİYORDUM

Penaltıyı kullanma konusunda arkadaşlarıyla yarış içine giren ve topu filelerle buluşturan Aytaç Kara, "Penaltıyı atma isteğimi daha önce de yaşamıştım. Aslında benim için bir dejavu oldu. Kendime güveniyordum. Topu alıp atmak istedim. Çok şükür gol de oldu." ifadelerini kullandı.
Deneyimli krampon VAR kararlarının maçın önüne geçtiğine de vurgu yaparak, "Yine tartışmalı iki pozisyonumuz vardı. VAR yine bize denk gelmedi. Ama kimsenin de günahını almak istemiyorum. Arkadaşlarımın yüreğine sağlık. Takım olma yolunda çok büyük adımlar atıyoruz. Bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza da çok teşekkür ederim. İlerleyen haftalarda daha iyi takım olma yolunda iyi işler yapacağımıza eminim"dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.