Hava Durumu

Aytaç Kara: Teksas çağırsın bana yeter

Aytaç Kara, Başkan Ali Ay'la transfer görüşmesinde kullandığı cümleyle transferi birkaç dakika içinde bitirdi. Aytaç "Teksas beni bir kez tribüne çağırsın bana yeter. Bundan güzel duygu mu olur" dedi sonrasında da karşılıklı imzalar atıldı.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2018 07:57
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2018 07:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aytaç Kara: Teksas çağırsın bana yeter

YUSUF'TAN BİLGİ TOPLADI
Trabzonspor'la sözleşmesini karşılıklı sonlandıran Aytaç Kara'nın iki gün içinde Bursaspor'la mukavele yapmasının perde arkasında yatan başlıca neden ortaya çıktı. Geçen sezonu Yeni Malatyaspor'da kiralık geçiren Aytaç Kara bu süreç içinde Bordo Mavili takımdaki en yakın arkadaşı Yusuf Erdoğan'la irtibatını hiç kesmedi. Yusuf'tan Bursaspor camiası hakkında bilgi alan tecrübeli futbolcu, takımda yaşanan para krizine rağmen sezon içinde Bursaspor'a gelmeyi kafasına koydu. Aytaç Kara'nın en çok etkilendiği ise Yeşil Beyazlı taraftarın takımlarına verdiği destekti.

BÖYLE ADAMLAR LAZIM
Aytaç Kara'nın transferinin bir çırpıda bitmesini ise şu sözler sağladı. Başkan Ali Ay'la birlikte yapılan görüşmede Aytaç Kara, "Bizler profesyoneliz ve parayı elbette kazanacağız başkanım. Ama benim yapım çok daha farklı. Yusuf'tan bilgileri aldım. Zaten Bursaspor taraftarını bilmeyen yok. Teksas beni bir kez tribüne çağırsın bana yeter. Bundan güzel duygu mu olur" diyerek başkan Ali Ay'a güven aşıladı. Bu sözler üzerine transferde imzalar atıldı. Başkan Ali Ay Aytaç'ın bu düşüncede olmasından dolayı büyük mutluluk yaşadı ve "Bize böyle adamlar lazım" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.