Hava Durumu

Ayyıldız'da seçim heyecanı

Kullanılan 57 oyun tamamını alarak üst üste 5. kez Yıldırım Ayyıldızspor Başkanı seçilen Mehmet Tecer, kongre sonrası üyelere teşekkür ederken yeni sezonda hedeflerinin daha yüksek olacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2018 08:23
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2018 08:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ayyıldız'da seçim heyecanı

Haber I Samet ZİNCİROĞULLARI I

OYBİRLİĞİ VARDI

Bursa'nın en köklü amatör kulüplerinden olan 41 yıllık Yıldırım Ayyıldızspor camiası, geçtiğimiz gün olağan genel kurul heyecanı yaşadı. Kırmızı Beyazlılar'ın kendi tesislerinde düzenlenen kongreye başkanlık için tek aday olarak giren Mehmet Tecer, kullanılan 57 oyun tamamını alarak oybirliği ile üst üste 5. kez Yıldırım Ayyıldızspor Başkanı oldu. Başkan Tecer'in yönetim kurulu listesinde ise Ahmet Demircan, Engin Apak, Tolga Öztaş, Eray Yıldırım, Taner Sezgin, Yunus Emre, Semih Koto, Ferhat Arslan, İlhan Avine, Osman İyiçiftçi, Cemal Akçay, Alper Selamet ve İsmail Bayram isimleri yer aldı.

"İYİ SEZON GEÇİRDİK"

Gerçekleştirilen kongre sonrası güven tazeleyerek tekrar başkanlık koltuğuna oturan Mehmet Tecer, yaptığı açıklamada Yıldırım Ayyıldızspor'a yakışan bir kongre olduğunu ve kulüpteki istikrarın korunduğunu söyledi. Başkan Tecer, "3 yılda bir yapılan kongremizi tekrar bize yakışan biçimde gerçekleştirdik. Bana oy veren kulüp üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz sezon bütçemize göre iyi bir sezon geçirdik. 22 karşılaşmadan 14 galibiyet çıkardık ve 1. Küme'ye yükselmeyi son anda kaçırdık diyebilirim. Önümüzdeki sezon hatalarımızdan ders alıp Yıldırım Ayyıldızspor'u hak ettiği yerlere getireceğimize eminim" diye konuştu.

Gençlik AŞISI

Yıldırım Ayyılzspor'un gerçekleştirilen kongresinde özellikle genç üyelerin başkan Mehmet Tecer'in listesinde yer alması dikkat çekti. Tolga Öztaş, Erat Yıldırım, Yunus Emre, Semih Koto, Ferhat Arslan gibi isimler Kırmızı Beyazlıların yönetiminde "gençlik aşısı" olarak değerlendirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.