Hava Durumu

Ayyıldız yarışı bırakmıyor

Kırmızı Beyazlılar zevkli geçen maçın ilk yarısında tam 3 kez öne geçerken, Mutlularspor ise kısa süre sonra yeniden beraberliği yakaladı. Ancak Yıldırım Ayyıldızspor ikinci yarıda 1 gol daha bularak 3 puana uzandı ve 1. Küme'ye çıkma iddiasını sürdürdü.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2018 08:01
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2018 08:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ayyıldız yarışı bırakmıyor

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

GOL DÜELLOSU

Bursa 2. Amatör Küme 2. Grup'ta ilk 3 sıra mücadelesi veren Yıldırım Ayyıldızspor, 15. hafta maçında Mutlularspor'u 4-3 mağlup etti. Vatan Sahası'nda oynanan ve oldukça zevkli geçen maça iyi başlayan Kırmızı Beyazlılar, henüz 2. dakikada Halit'in attığı golle 1-0 öne geçti. Oyundan kopmayan konuk ekip ise bu gole 10. dakikada Samet ile karşılık vererek durumu 1-1'e getirdi. Topun bir o kalede bir bu kalede geçtiği mücadelede Yıldırım Ayyıldızspor 32'de bu kez Yunus ile üstünlüğü yakaladı: 2-1. Ancak Mutlular 36'da yine Samet ile bir gol daha buldu ve skora 2-2'lik eşitliği getirdi.

HEDEF SÜRÜYOR

42. dakikada Alper'in ayağından bir gol daha bulan Yıldırım ekibine Mutlular 44. dakikada Hamza ile tekrar cevap verdi ve soyunma odasına 3-3'lük eşitlikle gidildi. İkinci yarıda galibiyet için baskısını sürdüren Ayyıldızspor, 60. dakikada İsmail ile aradığı golü buldu ve sahadan 4-3'lük skorla galip ayrılmasını bildi. Bu sonucun ardından Ayyıldızspor puanını 25'e yükselterek kalan son 7 maç öncesi hem ilk 3 şansını hem de 1. Amatör Küme'ye yükselme şansını sürdürdü. 11 puanda kalan Mutlular ise bir üst küme hayallerini yarınlara bıraktı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.