Hava Durumu

Ayyıldızlar yetişecek

35 öğrenciyle eğitimlere başlayan Kırmızı Beyazlılarda Başkan Mehmet Tecer, "Altyapıya yönelik ilk çalışmalarımıza böylelikle başlamış olduk. Futbol okulumuzun kapısı Yıldırım'daki her çocuğa açık" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2017 09:35
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2017 09:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ayyıldızlar yetişecek

Tolga ÖZTAŞ'ın haberi...

Yeni tesislerine kavuşan köklü amatör kulübün yaz futbol okulu dün törenle start aldı

3 DÖNEM OLACAK

Bursa'nın en köklü amatör kulüplerinden Yıldırım Ayyıldızspor'da yaz futbol okulu çalışmaları dün start aldı. Kırmızı Beyazlıların, Yıldırım Külliyesi'nin altındaki kulüp tesislerindeki halı sahasında başlayan çalışmalarının ilk dönemine 35 minik katıldı. Antrenör Kemal Akar nezaretinde pazartesi, çarşamba ve cuma günleri yapılacak eğitimlerde ilk dönem 19 Temmuz'a kadar sürecek. Yıldırım Ayyıldızspor'un futbol okulunda 2. dönem 19 Temmuz-19 Ağustos ve 3. dönem de 19 Ağustos-19 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

İYİLER TAKIMA KATILACAK

Yıldırım Ayyıldızspor'un futbol okuluyla ilgili Bursa Hakimiyet'e bilgi veren Başkan Mehmet Tecer, "Uzun zamandır sadece A takım olarak liglerde mücadele ediyorduk. Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe sağolsun bize çok güzel bir tesis kazandırdı. Biz zaten bu sezon U-16 Yaş Ligi'ne katılmıştık. Şimdi futbol okulumuz başladı. Antrenör Kemal Akar yönetiminde 19 Haziran-19 Eylül arası 3 dönem eğitim vereceğiz. Yetenekli gençleri kadromuza katarak U-11, U-12 ve U-13 yaş liglerine katıalcağız" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.