Hava Durumu

Ayyıldızspor iftarda buluştu

Kırmızı Beyazlıların Yıldırım Beyazıd Han Külliyesi'nde gerçekleşen geleneksel 5. iftarı, amatör spor camiasını bir araya getirirken, gecede konuşan Başkan Mehmet Tecer, "Bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2018 08:34
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2018 08:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ayyıldızspor iftarda buluştu

Haber I Tolga Öztaş I

CAMİA BİR ARAYA GELDİ

Bursa futbolunun köklü mahalle takımlarından Yıldırım Ayyıldızspor'un geleneksel 5. iftarı önceki akşam düzenlendi. Kırmızı Beyazlı renklere sahip ekibin Yıldırım Beyazıd Han Külliyesi'ndeki iftarına Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ahmet Yıldız, AK Parti milletvekili adayı İsmail Özken, MHP milletvekili adayı Timur Özdemir, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Osman Kılıç, onursal başkanı Ayhan Barışıcı, eski başkanlar Cemal Vardar ile İlhan Satık, Futbol İl Temsilcisi Mustafa Beşen, Bursa Amputegücü Başkanı Faruk Kuzu, TÜFAD Bursa Şubesi Başkanı Sait Ulvi Özdemir, Yıldırım Ayyıldızspor'un yönetim kurulu üyeleri ve sporcularının yanı sıra çok sayıda Yıldırım Mahallesi halkı katıldı.

500 KİŞİYE ULAŞTI

Oldukça samimi bir ortamda geçen ve Bursa amatör spor camiasının bir araya gelmesini sağlayan iftarda konuşan Yıldırım Ayyıldızspor Başkanı Mehmet Tecer, "Öncelikle bizi kırmayarak buraya gelen milletvekili adaylarımıza, BASKF ve taban birlikleri başkan ile yöneticilerimiz ile Yıldırım Mahallesi halkımız çok teşekkür ediyorum. 5 sene önce 150 kişiyle başlayan iftarımızı bugün 500 kişiyle yapmamıza katkı sağlayan herkese şükranlarımı sunuyorum. Ayrı bir teşekkürü ise 5 senedir bu gecenin düzenlenmesine sponspor olan İpek Tekstil sahipleri Ahmet Solakoğulları ve Hüseyin Solakoğulları'na ediyorum" dedi.

Yıldırım Ayyıldızspor iftarına katılan protokol üyeleri Yıldırım Beyazıd Han Külliyesi yakınlarında oturan eski Tertip Komitesi Başkanı Ali Fuat Aşkın'a, hasta ziyaretinde bulunarak acil şifa dilediler.

Gecenin sonunda Ayyıldızspor yönetimi iftara katılan özel konuklarına plaket takdim etti.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.