Hava Durumu

Azim varsa engel yok

Ampute Futbol 1. Lig 2. Grup'ta mücadele veren Bursa Ampute Gücü'nün kaptanı Muzaffer Uçaner, "Hedefimiz ligi 2. olarak tamamlayıp Türkiye Kupası'na gitmek" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Azim varsa engel yok

İrem Özyılmaz'ın hazırlayıp sunduğu Spor Özel programının konuğu olan Bursa Ampute Gücü Spor Kulübü Başkanı Faruk Kuzu, takım kaptanı Muzaffer Uçaner ve genç yıldızı Sergen Yağlı AS TV'de özel açıklamalarda bulundu.

Bursa'nın ilk ve tek ampute futbol takımı Bursa Ampute Gücü, sezonu ikinci sırada tamamlayıp Türkiye Kupası'na gitmek istiyor. 2016-2017 sezonunda Ampute Futbol 1. Lig 2. Grup'ta mücadele veren Yeşil Beyazlıların Kulüp Başkanı Faruk Kuzu, takım kaptanı Muzaffer Uçaner ve genç yıldızı Sergen Yağlı AS TV'de özel açıklamalarda bulundu. 1997 yılında Elazığ'ın Arıcak ilçesinde mayına basması sonucu gazi olan kaptan Uçaner, 4 yıldır faaliyette olduklarını belirterek, "Bizim istediğimiz tek bir şey var. Dışarıdan oyuncu almak yerine kendi gençlerimizi hayata bağlayıp, kendine heyecan yaratsın, sporla hayata adapte olsun" dedi.

HEDEF TÜRKİYE KUPASI

İlk yarıyı 4. sırada bitirdiklerini ikinci yarı için de 2 takviye yaptıklarını ifade eden Uçaner, "Bu transferlerin bize 6 maçta faydalı olacağına inanıyoruz. Hedefimiz ligi 2. olarak tamamlayıp Türkiye Kupası'na gitmek" şeklinde konuştu. Takımın genç yeteneklerinden Sergen Yağlı da ampute futbol ile birlikte özgüveninin yerine geldiğine vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı: "Ailem sayesinde bu spora başladım ve onlar sayesinde antrenmanlara, maçlara gidebiliyorum. Engelli olan bütün kardeşlerimden ve ailelerinden de bu özveriyi bekliyorum. Kendilerini eve kapatmasınlar. Sporla hayata bağlanıp gelip bizimle futbol oynasınlar." dedi.

Bursa Ampute Gücü, Ampute Futbol 1. Lig 2. Grup 9. haftasında 26 Mart Pazar günü Samsun Bedensel Engelliler'i konuk edecek. Mihraplı Sahası'ndaki maç saat 12.00'de başlayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.