Hava Durumu

Aziz altyapı

Bursaspor'da birçok genç oyuncu Yeşil Beyazlı camiadan sorun yaşayarak ayrıldı ya da gönderildi. Altyapıdan sadece başarılı stoper kalıcı olabildi.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2012 11:20
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2012 11:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aziz altyapı

Ertuğrul Sağlam'ın göreve geldiği 2 Ocak 2009'dan bu yana Bursaspor'da 67 futbolcu forma giyerken, bunlardan 10'u altyapıdan çıktı. Ertuğrul Sağlam bu dönemde Serdar Aziz, Volkan Şen, Eren Albayrak, Muhammed Demir, Bekir Ozan Has, Sercan Yıldırım, Taha Can Velioğlu, Emre Pehlivan, Okan Deniz ve Ozan Tufan'a şans verdi. Eren Albayrak ve Muhammed Demir sözleşme yenilemedikleri için kadro dışı bırakıldı. Sezon sonunda Eren Trabzon, Muhammed de Gaziantepspor ile anlaştı.

Sıkıntılı ayrılıklar
Altyapıdan yetişen ve başarılı maçlar çıkaran Bekir Ozan Has opsiyon kaosu ve ilgisizlik sonucunda Muhammed Demir'in ardından Gaziantepspor'un yolunu tutan bir diğer oyuncu oldu. Geçen sezon başında yaşanan Avrupa hüsranının faturası altyapıdan yetişen Sercan Yıldırım ve Volkan Şen'e kesildi. Sercan Galatasaray, Volkan da Trabzonspor ile anlaştı ve Bursaspor'dan ayrılan isimler kervanına katıldı.

Bir tek serdar
Geçen sezon ilk kez A takıma çıkan Okan Deniz de formayı unutan isimler arasındaki yerini aldı. A2 takımıyla maçlara çıkan Okan, Bangura'nın performansını geliştirememesine rağmen kendine şu an için 18 kişilik kadroda yer bulamadı. Geçen sezon ilk resmi maçına çıkan Taha Can Velioğlu ve Avrupa'da en genç gol atan futbolcu unvanını alan Ozan Tufan da forma giymekte zorlanıyor. Sakat olmasına karşın yeri garanti olan tek futbolcu ise Serdar Aziz olarak gösteriliyor.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.