Hava Durumu

Aziz Behich Avrupa'nın radarında

Avustralya Milli Takımı ile Dünya Kupası'na katılacak Bursasporlu Aziz Behich için Hertha Berlin ve Atalanta devreye girdi. Her iki kulübün yetkilileri turnuva boyunca deneyimli kramponu izleyecek ve transferi hakkında son kararı verecek.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2018 08:11
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2018 08:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aziz Behich Avrupa'nın radarında

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

KUPADA İZLEYECEKLER

Bursaspor'u 16 numaralı formasıyla Avustralya Milli Takımı'yla Dünya Kupası'nda temsil edecek Aziz Behich dev organizasyon boyunca mercek altında kalacak. Tecrübeli futbolcu için geçen sezon da transfer düşüncesinde olan Alman Hertha Berlin ile İtalyan Atalanta kulüpleri yeniden devreye girdi. Her iki kulübün izleme heyeti turnuva boyunca Aziz Behich'i radarları altına alacak ve transferi hakkında son kararı verecek. Avustralya Milli Takımı ile Dünya Kupası hazırlıklarını tamamlayan ve Rusya'nın yolunu tutan Aziz Behich ise transfer hakkında çıkan transfer iddiaları konusunda sessiz kalmayı tercih etti.

RAKAM MERAK KONUSU

Aziz Behich yaptığı açıklamada, transfer teklifleri hakkında konuşmak istemediğini ve bu konuyla menajerinin ilgilendiğini söyledi. Dünya Kupası'nda Bursaspor'u en iyi şekilde temsil etmek istediğini belirten tecrübeli futbolcunun durumu turnuva sonunda netlik kazanacak. Geçen sezonun ilk yarısındaki performansıyla başta Galatasaray olmak üzere birçok kulübü peşinden koşturan Aziz Behich için Bursaspor 3 milyon Euro bonservis ücreti istemiş, bu rakam transferi düşünen kulüpler tarafından yüksek karşılanmıştı. Ali ay yönetiminin deneyimli krampon için şimdi belirleyeceği rakam merakla bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.