Hava Durumu

Aziz Behich'i aratmadı

Umut Meraş kariyerinin ilk Süper Lig maçına çıktı. Başakşehir'in bir pozisyonunda topu çizgiden çıkaran genç krampon PSV'ye giden Aziz Behich'e benzer bir performans ortaya koydu. Bursa Hakimiyet'e konuşan Umut, "Benim için çok anlamlı bir gün geride kaldı" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2018 08:13
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2018 08:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aziz Behich'i aratmadı

ÇOK ANLAMLI BİR GÜN

Transferin son gününde Boluspor'dan Bursaspor'a gelen ve Yeşil Beyazlı takımla uzun soluklu sözleşme imzalayan Umut Meraş kariyerinde ilk kez bir Süper Lig maçında ilk 11'de sahaya çıktı. Başakşehir karşısında Iasmin Latovlevici'yi kesen ve sol bekte görev yapan 22 yaşındaki futbolcu, performansıyla da göz doldurdu. Karşısında oynayan Edin Visca'ya nefes aldırmayan ve Bosna Hersekli futbolcunun oyundan çıkmasına neden olan Umut Meraş, yaşadığı mutluluğun tarif edilemez olduğunu söyledi. Bursa Hakimiyet'e konuşan genç futbolcu, "Bugün benim için çok anlamlı bir gün. İnşallah Bursaspor formasıyla uzun yıllar takımıma hizmet ederim" ifadelerini kullandı.

TOPU ÇİZGİDEN ÇIKARDI

Umut Meraş, "Taraftarımızla birlikte çok iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Onlar da tribünde çok iyiydiler. Bugün çok pozisyon bulduk. Ama bir türlü değerlendiremedik. Maalesef şanssızlığımızı kıramıyoruz. İlerleyen haftalarda şanssızlığımızı kırınca galibiyetimiz gelecektir. İyi oyunumuzla da bunu herkese gösteriyoruz." dedi. VAR'ın kendilerine olumlu yşansımadığını belirten Umut Meraş, "VAR bir türlü bize yaramadı. Gol atıyoruz iptal ediyorlar. Ya da aleyhimize karar veriyorlar. İnşallah onu da kırıp üç puanı alacağız."dedi. PSV'ye giden Aziz Behich'in bölgesinde oynayan Umut Meraş maçta bir topu çizgiden çıkararak eski Bursasporlu futbolcuya benzer özellik sergiledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.