Hava Durumu

Aziz Behich'in takımda kalmasını istiyorum

"Belli görüşmeler oldu. Aziz Behich bence takımın omurgasını oluşturan en önemli isimlerden biri. Başka takımlar ilgi duyuyorsa iyi bir şey.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2018 08:24
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2018 08:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aziz Behich'in takımda kalmasını istiyorum

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

Aziz'in kalmasını isterim. Harika performans ortaya koydu. Kalmasını çok istiyorum. Transfer pazarı var. Eğer bir takım onu transfer ederse o takım transfer gücü bizden daha iyiydi. Tekrar söylüyorum Aziz Behich'in kalmasını istiyorum. Ama eğer hem kulüp hem de oyuncu için çok iyi teklif gelirse gitmesini anlayışla karşılarım. Bu durumda biz de onun yerine 1 kişi daha alacağız."

KUBİLAY GÜÇLENMELİ

"Kubilay çok büyük potansiyele sahip. Belli problemler yaşadı. Taraftarla ilgili zorluklar yaşadı. Kubilay iyi bir çocuk ama yeterince güçlü değil. Üst seviyede forvet olmak istiyorsanız, bunların üstesinden gelmelisiniz. Kubilay bununla başa çıkamıyor. İç bacak kaslarında da sorunlar yaşıyor. Yorumum şu; Ona yazık oluyor. Yapacakları ile yaptıkları arasında fark var. Benim sorumluluğum onu geliştirmek. Sakatlığından dolayı bunu şimdilik yapamıyorum."

DENİZ YILMAZ GİTTİ GİDER

Bursaspor'un başına deyim yerindeyse bela olan Deniz Yılmaz sonunda takımdan ayrılıyor. 29 yaşındaki futbolcu Ankara temsilcisi Gençlerbirliği ile prensip anlaşmasına vardı. Adı sıkça Başkent ekibiyle anılan Deniz'in Bursaspor ile de karşılıklı olarak sözleşmesini feshetmekte anlaştı. Tecrübeli forvetin önümüzdeki günlerde ilk olarak Bursaspor ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshetmesi, ardından ise Gençlerbirliği ile 1.5 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. Deniz Yılmaz, Bursaspor formasıyla bugüne kadar 41 resmi maça çıkıp 13 gol ve 6 asist yapma başarısı gösterdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.