Hava Durumu

Aziz Yıldırım'dan sert sözler: Şeref ve haysiyetleri olmayan...

Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım, eşi Gonca Çelikkıran ile boşanacakları yönünde çıkan haberleri sert bir dille yalanladı. Yıldırım yapılan haberler için, "Kişiler ve bu haberi doğrulatmadan yayınlayanlar; şeref, haysiyet ve onurları olmayan kişiliksiz varlıklardır" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2019 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2019 13:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aziz Yıldırım'dan sert sözler: Şeref ve haysiyetleri olmayan...

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, sekiz yıl önce evlendiği eşi Gonca Çelikkıran'dan boşanacağı yönünde çıkan haberlere sert tepki gösterdi.

İşte Aziz Yıldırım'ın konuyla ilgili açıklamaları;

"Haber ve içeriği, aileme ve aile hayatıma yönelik alçakça bir saldırıdır. Bu alçak saldırıya karşı her türlü hakkımı kullanacağımın bilinmesini isterim. Evliliğimizde her hangi olumsuz bir durum yoktur. Aile birliğimiz, eşimle tam bir uyum içerisinde karşılıklı saygı ve sevgiyle sorunsuz olarak sürmektedir. Söz konusu yalan haber sebebi ile beni ailemle ilgili böyle bir açıklama yapmak zorunda bırakan kişi, bu kişiye bu haberi yaptıran kişiler ve bu haberi doğrulatmadan yayınlayanlar; şeref, haysiyet ve onurları olmayan kişiliksiz varlıklardır. Aile değerine bu denli pervasızca yapılan saldırının failleri kendi şerefsiz yaşamları ile bu kuruma değer veren insanları bir daha lekeleyememeli, aile kurumunun ne denli kutsal bir değer olduğunu anlayacak ölçüde ve şekilde cezalandırılmalıdır.

Saygılarımla Aziz Yıldırım"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.