Hava Durumu

Aziz Yıldırım'ı şoke eden tezahürat!

Play-off final serisinde Fenerbahçe, Anadolu Efes'in konuğu oldu. Fenerbahçe'nin seride 1-0 öne geçtiği maça taraftarların Aziz Yıldırım için yaptığı tezahüratlar damga vurdu.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2016 06:48
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2016 06:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aziz Yıldırım'ı şoke eden tezahürat!
Spor Toto Basketbol Ligi play-off final serisinde Anadolu Efes'in Fenerbahçe'yi ağırladığı maçta Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Fenerbahçeli taraftarlar tarafından Aziz Yıldırım'ı sinirlendirecek tezahüratlar yapıldı.

'OBRADOVIC BAŞKAN OLSANA'

Fenerbahçeli tribünler maç öncesi en büyük ilgiyi Sırp teknik adam Zeljko Obradovic'e gösterdi. Sırp efsane, 'Obradovic' diye tempo tutan tribünlere alkışla karşılık verdi. Taraftarlar daha sonra Obradovic'e hitaben, "Başkan olsana, başkan olsana Fenerbahçe başkan olsana" diye tempo tuttu.

F.BAHÇE TRİBÜNLERİNDEN İSTİFA SESLERİ

Sarı lacivertli basketbol severler, Abdi İpekçi’deki Spor Toto Basketbol Ligi final serisi ilk maçı öncesi ‘Yönetim istifa’ tezahüratlarında bulundu. Taraftarlar Aziz Yıldırım’a ithafen, ‘Bu dünya ne sana ne de bana kalmaz. Sultan Süleyman’a kalmadı” diye tempo tuttu. Taraftarlar, ‘Yönetim istifa’ tezahüratını da sık sık tekrarladı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.